Masa Ayağında Uyuşturucu Sevkiyatına 22 Gözaltı

Ankara narkotik polisi tarafından düzenlenen operasyonda masa ayağı, basınçlı tüp ve bulaşık deterjanı arasına gizlenmiş...

Ankara narkotik polisi tarafından düzenlenen operasyonda masa ayağı, basınçlı tüp ve bulaşık deterjanı arasına gizlenmiş 430 kilogram kubar esrar ile 2 bin adet ectasy hap ele geçirdi. Operasyonda gözaltına alınan 22 kişiden 12’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Yenimahalle’de bir depodan piyasaya uyuşturucu sürüldüğü ihbarını aldı. İhbarı değerlendiren ekipler, depoyu ve şahısları takibe aldı. Yaklaşık bir ay süren teknik ve fiziki takibin ardından ekipler, nakliye tipi araçlarla depoya uyuşturucu taşındığını belirledi. Çalışmalarını tamamlayan polis, operasyon için düğmeye bastı.

Reklam
Reklam

Yapılan baskında masa ayağı, basınçlı tüp ve bulaşık deterjanı arasına gizlenmiş 430 kilogram kubar esrar, 2 bin adet ectasy hap ile 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Operasyonda, ayrıca 22 kişi gözaltına alındı. Mahkemeye sevk edilen zanlılardan 10’u serbest bırakılırken, 12 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: