Masa Başında Çalışan Personel Egzersiz Yapacak

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan "İş Yeri Egzersizleri" adlı proje çerçevesinde...

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan "İş Yeri Egzersizleri" adlı proje çerçevesinde Ordu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü antrenörleri kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan personellere masa başında nasıl egzersiz yapabileceklerini anlattı.

Antrenörler, Milli Eğitim Müdürlüğü personellerine egzersiz yapmanın öneminden bahsederek masa başında nasıl egzersiz yapabileceklerini anlatarak, personellerle birlikte egzersiz yaptı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünde görevli voleybol Antrenörü Yurdanur Özgül, yaptığı konuşmada, "Ofis ortamında veya evde bilgisayar başında yapılabileceğiniz bu küçük hareketler kasları gevşetir, kan dolaşımını artırır, işyerinizde dinamik olmanıza ve kendinizi daha iyi hissetmenize yardımcı olmaktadır" dedi.

Reklam
Reklam

Antrenör Özgül, Ordu’da tüm kamu kurum ve kuruluşlarına ulaşacaklarını ifade ederek çalışmalarına devam edeceklerini söyledi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: