Masa Tenisçiler Ortak Kampta Buluştu

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü, İzmit Merkez,Gebze ve Darıca’da ki Masa Tenisi şubelerindeki sporcuları bir...

Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü, İzmit Merkez,Gebze ve Darıca’da ki Masa Tenisi şubelerindeki sporcuları bir araya getirerek birlikte ortak kamp yaptı.

Masa Tensinde alt yapısında iki yüz elliye yakın sporcu bulunduran mavi beyazlılar Bayanlarda Süper Ligde Erkeklerde ise 2.Ligde mücadele ediyor. 50'ye yakın alt yapı ve üst yapıdaki sporcuların birlikte gerçekleştirdiği ortak çalışma kampında, Masa Tenisçiler kondisyon ve teknik ağırlık çalışma yaptı. Kulüp içindeki sporcu birlikteliğinin artırılması hedeflenen ortak çalışma kamplarında sık sık ayrı tesislerdeki sporcular bir araya gelerek kulüp içindeki arkadaşlıkların pekiştirilmesi sağlanıyor.

Reklam
Reklam

Ortak çalışma kampını bir süre inceleyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü branş sorumlusu İslam Yücel, “Bünyemizdeki bulunan sporcularımızla zaman zaman yaptığımız ortak çalışma kamplarından birini daha, Kocaeli Büyükşehir Belediyemiz tarafından yaptırılan, Seka Sporcu Eğitim Merkezi Masa Tenisi salonunda icra ettik.Amacımız mesafe olarak uzak olan şubelerimizdeki aynı amaç ve talkım adına mücadele eden sporcularımızı bir araya getirerek takım ruhunu yakalamaktı.Bunu da bu ortak kamplarla başarıyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: