Masa Tenisi

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu ve İstanbul Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Spor Derneği tarafından bu yıl 10'uncusu düzenlenen Kuruluşlararası Masa Tenisi

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu ve İstanbul Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Spor Derneği tarafından bu yıl 10'uncusu düzenlenen Kuruluşlararası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası Trabzon'da başladı.

Hayri Gür Spor Salonu'nda 4 gün sürecek olan şampiyonaya 30 ilin Kurum ve Kuruluşlarından erkek ve bayanlarda 86 takımdan 400 sporcu katılıyor.

Masa Tenisi İl Temsilcisi Gürhan Zengin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'de ilk kez 16 masanın kurularak oynandığı bir turnuvaya ev sahipliği yaptıklarını belirtti.

Reklam
Reklam

Erkekler Süper Grup'ta 16, 1. Grup'ta 64, bayanlarda 6 takımın turnuvada mücadele ettiğini ifade eden Zengin, "Amaç kurumlar arası kaynaşmanın sağlanması. Turnuvaya destek veren herkese, sponsorlara teşekkür ediyoruz. Organizasyondan herkes memnun. Bu da bizi mutlu ediyor" dedi.

Muhabir: Selçuk Kılıç

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: