Masa Tenisi Antrenörü Ayşe Arar Seminere Katıldı

Masa Tenisi Antrenörü Ayşe Arar, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu (TMTF) ile Europen Table Tennis Union...

Masa Tenisi Antrenörü Ayşe Arar, Türkiye Masa Tenisi Federasyonu (TMTF) ile Europen Table Tennis Union (ETTU) işbirliğince bayanlara yönelik 1. kademe engelli Masa Tenisi ve conductor antrenörlük seminerine katıldı.

Malatya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde çalışan masa tenisi antrenörü Ayşe Arar, Antalya’nın Kemer İlçesinde düzenlenecek ve 1 Ekim’e kadar sürecek 1. kademe engelli Masa Tenisi ve conductor antrenörlük seminerine katıldı.

Türkiye Masa Tenisi Federasyonu (TMTF) ile Europen Table Tennis Union (ETTU) işbirliğince gerçekleştirilecek olan seminer kapsamında antrenörlere 1. kademe engelli Masa Tenisi ve conductor antrenörlük eğitimi verilecek.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: