Masa Tenisi Bahar Turnuvası Sona Erdi

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi’nin, bir mobilya mağazası ile bu yıl üçüncüsünü düzenlediği ‘Geleneksel Masa...

Mersin’in merkez ilçe Toroslar Belediyesi’nin, bir mobilya mağazası ile bu yıl üçüncüsünü düzenlediği ‘Geleneksel Masa Tenisi Bahar Turnuvası’ sona erdi.

Toroslar Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, mobilya mağazasına ait spor salonunda, kurumlar ve ferdi olmak üzere iki kategoride gerçekleştirilen turnuvanın final maçına, Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, Toroslar Kent Konseyi Genel Sekreteri Hakan Eroğlu, Masa Tenisi Federasyonu eski il temsilcisi ve Turnuva Tertip Kurulu Başkanı Ahmet Özer ve sporseverler katıldı. Kurumlar arasında Onur Mobilya’nın birinci, Ulu Cami Yaşatma Derneği’nin ikinci, Toroslar Belediyesi’nin üçüncü olduğu turnuvanın ferdi müsabakalarında ise Mahmut Yazgan birinci, Harun Ayneci ikinci ve M. Kasım Karayağmurlu üçüncülü oldu. Oynanan müsabakaların ardından Toroslar Belediye Başkanı Tuna, 2006 yılında 5 bin sporcunun katıldığı Dünya Veteranlar Şampiyonası’nda 6. olan Turnuva Tertip Kurulu Başkanı Özer ile birlikte bir gösteri maçı yaptı. Turnuvada daha sonra ödül törenine geçildi. Başkan Tuna, dereceye giren sporculara kupa ve madalya takdim ederken, Toroslar Belediyesi, üçüncülük kupasını ve madalyasını Ahmet Özer’den aldı.

Reklam
Reklam

Ödül töreninde konuşan Tuna, bölgelerinde her yaş grubundan insanların spor yapmalarına olanak sağladıklarına ve zeminler oluşturduklarına vurgu yaparak, “Sağlıklı yaşam için spor yapmalıyız. Onun için 7’den 70’e herkesin spor yapmasını istiyoruz” dedi.

Özellikle çalışanların motivasyonlarını arttırmak ve daha verimli sonuçlar alabilmek amacıyla organize edilen sportif turnuvaların önemine de değinen Tuna, organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: