Masa Tenisi Ligi'nin 4. Müsabakası Yapıldı

Gaziantep'te Masa Tenisi Ligi'nin 4. müsabakası yapıldı.

Gaziantep'te Masa Tenisi Ligi'nin 4. müsabakası yapıldı.

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Masa Tenisi İl Temsilciliği tarafından ortaklaşa düzenlenen müsabaka, Kamil Ocak Kapalı Spor Salonu'nda yaklaşık 80 sporcunun katılımıyla yapıldı. Her yaştan sporcunun katıldığı müsabakada önce ısınma hareketleri yapıldı. Sporcuların ve hakemlerin yerlerini almasının ardından müsabakaya geçildi.

Sporcuların her ay bir araya gelerek tecrübelerini geliştirdiklerini söyleyen Masa Tenisi Hakemi Reşit Akdoğan, "Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Masa Tenisi İl Temsilciliği'nin birlikte yürüttüğü Masa Tenisi Ligi'nin şuanda 4.'sü yapılıyor. Burada yaklaşık 80 sporcumuz bulunuyor. Sporcularımız her ay bir kez müsabakaya çıkıyorlar. Müsabakalarımız oldukça keyifli geçiyor. Bütün oyuncularımızın her ay 5 tane maçı oluyor. Masa tenisi müsabakası turnuvasında her kategoriden sporcumuz var. Hedefimiz tüm sporcularımızı bir araya getirerek, birbirlerinden bir şeyler öğrenmesini sağlamaktır" dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: