Masa tenisi takımı şampiyonaya hazırlanıyor

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Masa Tenisi Takımı, mayıs ayında Samsun’da yapılacak olan...

Düzce Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Masa Tenisi Takımı, mayıs ayında Samsun’da yapılacak olan Türkiye Gençler Şampiyonası'na hazırlanıyor.

Sporcular, antrenörler Sezgin Kardüz ve Ömer Beyhan eşliğinde her hafta sonu Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü'nde yapılan çalışmalara katılıyor. Antrenör Sezgin Kardüz, “Mayıs ayında Samsun’da Türkiye Gençler Şampiyonası var. Bu şampiyonaya en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz. Düzce önceden masa tenisinde önemli iller arasındaydı. Yaptığımız çalışmalarla eski günlerimize geri dönmek istiyoruz.” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Antrenör Ömer Beyhan ise “Yetenekli, masa tenisi oynamak isteyen tüm öğrencilerimizi hafta sonu buraya davet ediyoruz. Kulübün içinde onlar da kendilerini göstererek şampiyonalara katılabilirler. Bu konuda öğretmenlerimiz ve okul müdürlerimizden destek bekliyoruz.” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz