Masa Tenisinde 23 Nisan Coşkusu

Minikler 23 Nisan Masa Tenisi Müsabakaları Erzurum’da yapıldı. Masa Tenisi İl Temsilcisi Ali Durmuş yönetiminde...

Minikler 23 Nisan Masa Tenisi Müsabakaları Erzurum’da yapıldı. Masa Tenisi İl Temsilcisi Ali Durmuş yönetiminde Yakutiye Spor Salonu’nda yapıldı.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı adı altında minikler, yıldızlar kategorilerinde (bay-bayan ) karma masa tenisi müsabakaları büyük bir ilgi gördü. Müsabakalara 86 erkek 48 bayan toplam 134 lisanslı sporcu katıldı.

Turnuvanın sponsorluğunu yapan Ses Mağazaları, ilk üçe giren sporculara Altın hediye etti. Masa tenisi Erzurum İl Temsilcisi Ali Durmuş, masa tenisine katkılarından dolayı Ses Mağazaları Mağaza Müdürü Sacit Yazıcı’ya plaket verdi.

Reklam
Reklam

Masa Tenisi Erzurum İl Temsilcisi Ali Durmuş, Erzurum’u Malatya’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’nda temsil edecek olan Tepecik Orta Okulu ve Sabancı Orta Okulu’na başarılar diledi. Durmuş, “İnanıyorum ki, bu okullarımız ilimizi en iyi şekilde temsil edeceklerdir” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: