Masa Tenisinde Alpaslan, Madalyaları Topladı

Burdur’da öğrenciler arası yapılan masa tenisi turnuvasında Özel Alpaslan Ali Can Koleji öğrencileri madalyaları topladı....

Burdur’da öğrenciler arası yapılan masa tenisi turnuvasında Özel Alpaslan Ali Can Koleji öğrencileri madalyaları topladı. Burdur Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen turnuvada Kolej öğrenicileri 4 madalya aldı.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde, Gazi Atatürk Spor Salonu’nda Masa Tenisi Turnuvası düzenlendi. Kolej öğrencileri bireysel alanda yapılan Küçük Erkeklerde il birincisi, Yıldız Erkeklerde il birincisi, Yıldız Kızlarda İl ikincisi ve üçüncüsü olarak toplam dört madalya kazandılar. İl genelinde altı kategoride yapılan müsabakalarda Küçük Erkekler kategorisinde Ahmet Refik Demirci İl birincisi, Yıldız Erkeklerde Burak Bulut il birincisi, Yıldız Kızlarda Beyza Demirci il ikincisi olurken aynı kategoride Esma Nazlı il üçüncüsü oldu.

Reklam
Reklam

Burdur Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet Sancar, müsabakaya katılan tüm sporcuları kutlayarak başarılarının devamını diledi. Öğrencileri spora teşvik ettiklerini anlatan Alpaslan Ali Can Koleji Müdürü Aydın Demirci ise yaptığı açıklamada, “Spor yapan öğrencilerin akademik başarılarının da yükseleceğine inananlardanım." diyerek şunları söyledi:

"Müsabakalara bireysel alanda katılarak dört madalya aldığımız için çok mutluyuz. Bu başarı öğrencilerimizin alın teridir, onların başarısıdır. Müsabakalarda dereceye giren okulumuz öğrencilerini tebrik ediyor; başarılarının devamını diliyorum. Başarıda emeği geçen öğretmenlerimizi de kutluyorum. Öğrencilerimizin müsabakalara katılımını sağlayan ailelere de teşekkür ediyorum.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: