Masa Tenisinde Dünya Rekoru Denemesi Bahçelievler'de Yapılacak

Bahçelievler Belediyesi, kurulacak 200 adet tenis masasında tek düdük ve tek komutla aynı anda 400...

Bahçelievler Belediyesi, kurulacak 200 adet tenis masasında tek düdük ve tek komutla aynı anda 400 kişinin gösteri maçı yapacağı dünya rekoru denemesine ev sahipliği yapacak.

“1 Top 2 Raket, Ömür Boyu Hareket” isimli rekor denemesinin tanıtım toplantısı bugün Gönen Hotel'de gerçekleştirildi. Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Keskin, Masa Tenisi Federasyonu Başkanı Oktay Çimen, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdür Yardımcısı Adnan Kuzu ve Bahçelievler Belediye Spor Kulübü (BBSK) Başkanı Yusuf Yıldırım toplantıda ekinlik hakkında bilgiler verdi.

Reklam
Reklam

Bahçelievler Belediye Spor Kulübü (BBSK) Başkanı Yusuf Yıldırım, dünyada masa tenisi denince akla gelebilecek bir faaliyetle çalışmalarını sürdürdüğünü ifade ederek, "İnşallah 2 gün sonra gençlik haftası etkinlikleri çerçevesinde Bahçelievler Belediye Spor kulübü olarak, yapmış olduğumuz bir çok faaliyete bir yenisini daha ekliyoruz. Yenibosna Stadı'nda, dünyada bir ilk olmak üzere 200 masada 1360 kardeşimiz dönüşümlü olarak masa tenisi oynayacaklar. Tek komutla aynı anda ilk defa dünyada bu kadar kişi, bu 200 masada bir çok sporcu ile birlikte masa tenisi oynayacaklar. Birlik olmanın, aynı anda aynı heyecanı yaşamanın ne demek olduğunu bu organizasyonda göreceğiz. Tüm destekçilerimize ve bu yolda bizimle olanlara çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Masa Tenisi Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Selahattin Keskin de olimpik 22 branştan birinin masa tenisi olduğunun altını çizerek, “Yalova, Bursa ve İstanbul Belediyeleri'nde bulunan salonlarımız ile sadece masa tenisi sporu ile hizmet veriyoruz. Yanında dinlenme tesisleriyle beraber genç sporcuların hem eğitim hayatlarını sürdürürken spor hayatlarını da başarılı hocalarımızla beraber sürdürebildikleri bir ortam mevcuttur. 6 yaşında başlanılan mezara kadar devam eden bir spordur masa tenisi. Milli takım sporcularımızın da gösteri maçı yapacağı bir organizasyon olacak. Bunun için 41 branşta, dünyada böyle bir kulüp yok herhalde. Bahçelievler Spor Kulübü bir branşta hizmet gösteriyor. 1. Lig’e yükselme aşamasında bir voleybol takımları var. Bu kadar büyük bir organizasyonu başarıyla yönettiği için ve sporun bütün dallarına ilgisinden dolayı sayın Belediye Başkanına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: