Masa tenisinde Gaziantep'in şampiyonu Mahmut Düşün Kız Lisesi oldu

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından il çapında yapılan Liselerarası Genç Kızlar Masa...

Gaziantep Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından il çapında yapılan Liselerarası Genç Kızlar Masa Tenisi İl Birinciliği müsabakaları tamamlandı.

Turnuva neticesinde Şehitkâmil Avukat Mahmut Düşün Kız Teknik ve Meslek Lisesi ekibi il birincisi oldu. Başarısıyla adından söz ettiren ekip, 17-19 Şubat 2012 tarihleri arasında Batman’da yapılan bölge finalinde Gaziantep’i temsil etme hakkı kazandı.

Güneydoğu Anadolu Bölgesi ile Doğu Anadolu Bölgesi’nden gelen 16 ekip arasında yapılan müsabakalarda Gaziantep’i başarıyla temsil eden Av. Mahmut Düşün Kız Meslek ve Ticaret Lisesi, genç kızları, grup üçüncüsü olarak Türkiye’de ilk 16 takım arasına girdi.

Reklam
Reklam

Okul takımı, Mart ayında yapılacak olan Türkiye finallerine katılmaya hak kazandı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz