MASADER: Başarılı organ nakilleri Antalya'da sağlık turizmini canlandıracak

Antalya Manavgat Sağlık Derneği (MASADER) Başkanı Diş Hekimi Recep Demirtaş, Antalya Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Tıp...

Antalya Manavgat Sağlık Derneği (MASADER) Başkanı Diş Hekimi Recep Demirtaş, Antalya Akdeniz Üniversitesi (AÜ) Tıp Fakültesi'nin yaptığı başarılı organ nakli ameliyatlarının ülkede sağlık turizmine büyük katkı sağlayacağını ifade etti.

Akdeniz Üniversitesi'nin başarılı çift kol, rahim ve yüz nakli ile dünya tıp tarihine geçtiğini belirten Demirtaş, Antalya'nın turizmin diğer alanlarında olduğunu gibi sağlık turizminde de öncelikli şehir olduğunu kaydetti.

Manavgat'ın temiz havası, zengin su kaynağı, iklimi ve Sorgun Çamlığı zenginliğiyle dünyanın sayılı sağlık turizmi alanlarında biri olduğunu belirten Demirtaş, bölgeye yapılacak olan sağlık turizmi yatırımları ile turizm şehrinin sağlıkta da Avrupa ülkelerinde bir numara haline geleceğine yürekten inandıklarını söyledi.

Reklam
Reklam

Demirtaş, "Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nin yaptığı başarılı organ nakli ameliyatları Antalya bölgesinde sağlık turizminin yaygınlaşmasında büyük katkı sağlayacağına inanıyorum. Önümüzdeki yıllarda Antalya'nın sağlık turizminde de öncü şehir olacağına yürekten inanıyoruz. Ülke tanıtımı için sağlık turizminin çok önemli olduğuna inanıyorum. Ülkemizin tanıtımı için sağlık turizmi çok önemli." diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz