“masal Masal İçinde” Adlı Çocuk Oyunu Sahnelendi

Şanlıurfa Belediyesi Şehir Tiyatrosu, “Masal Masal İçinde” adlı çocuk oyunu ile yeni sezonda minik tiyatroseverlere...

Şanlıurfa Belediyesi Şehir Tiyatrosu, “Masal Masal İçinde” adlı çocuk oyunu ile yeni sezonda minik tiyatroseverlere 'merhaba' dedi.

Şanlıurfa Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularının Şair Nabi Kültür Merkezi'nde sahnelediği “Masal Masal İçinde” adlı oyununu izleyen miniklerin keyifli dakikalar yaşadığı gözlenirken, kimisi annesiyle, kimi babasıyla birlikte keyifli bir hafta sonu geçiren miniklerin ilk adresi Şair Nabi Kültür Merkezi oldu. Harun Özer’in yazdığı Ali Şekeroğlu'nın yönettiği çocuklara yönelik “Masal Masal İçinde” adlı oyunla sezona merhaba dediklerini belirten Belediye Şehir Tiyatrosu Çocuk Oyunları Yönetmeni Ali Şekeroğlu, her cumartesi saat 13.00'de ücretsiz olarak sahnelenen oyuna tüm minikleri davet etti. Tiyatro oyununu oldukça beğendiklerini ifade eden minikler, kendilerine bu imkanı sunan Şanlıurfa Belediyesi’ne teşekkür ettiklerini söyledi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz