'Masal Vadisi Öğrencileri' Oyuncaklarını Kardeş Öğrencilerle Paylaştı

Özel Masal Vadisi Anaokulu tarafından 'Kardeş Okula Bir Oyuncak da Sen Al' oyuncak toplama kampanyası...

Özel Masal Vadisi Anaokulu tarafından 'Kardeş Okula Bir Oyuncak da Sen Al' oyuncak toplama kampanyası düzenlendi. Velilerin ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği kampanyada yüzlerce oyuncak toplandı.

Masal Vadisi Anaokulu öğrencileri, kendi aralarında topladıkları oyuncakları Ömer-Sabriye Ersoy Anaokulu öğrencileri ile paylaştı. Öğrenciler ve veliler kendilerine kardeş edindikleri öğrencilere getirdikleri oyuncakları hediye etti. Törene, Şehitkâmil İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı, Şehitkâmil İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Mehmet Durak katıldı.

Reklam
Reklam

Özel Masal Vadisi Anaokulu kurucusu Mukrime Polat, “Öğrencilerimize, başkalarını sevmenin paylaşmaktan geçtiğini öğretmek için oyuncak toplama kampanyası yaptık. Kampanyamıza öğrencilerimiz ve velilerimiz büyük ilgi gösterdi. Onlara, gösterdikleri duyarlıktan dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yağcı da yapılan etkinlikle toplumun sınıfları arasında güzel bir bağ oluştuğunu belirtti. Yağcı, “Özel Masal Vadisi Anaokulu öğrenci ve velilerinin düzenledikleri bu kampanya sosyal duyarlılık açısından çok önemlidir. Biz birbirimizi tanıdıkça daha çok seveceğiz. Toplum olarak duygularımızı çocuk yüreği kadar temiz bırakabilirsek ülkemizde huzur içinde yaşarız.” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz