MASFED Genel Başkanı Şimşek'ten Isparta TSO'ya Ziyaret

Türkiye Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Genel Başkanı Ekrem Şimşek ve yönetim kurulu üyeleri, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO)

Türkiye Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Genel Başkanı Ekrem Şimşek ve yönetim kurulu üyeleri, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası (ITSO) Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç'u ziyaret etti.

Ekrem Şimşek, ziyarette yaptığı konuşmada, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası'nın sektörle ilgili çalışmalarını yakından takip ettiklerini söyledi.

ITSO'nun çalışmalarını başarılı bulduklarını dile getiren Şimşek, "Bu zamana kadar dernek faaliyetlerimizin olduğu 45 ili gezdim ve sektörün Isparta'da çok iyi durumda olduğunu gördüm. Sektör temsilcilerinin düzenli ve uyum içinde çalışmaların yanı sıra ticaret ve sanayi odası gibi büyük bir sivil toplum kuruluşunun desteğini almaları bizleri çok mutlu etti" dedi.

Reklam
Reklam

ITSO Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç da odanın çalışmaları hakkında bilgi verdi. Oto galericilerinin sorunlarında yanlarında olduklarını ifade eden Kaçıkoç, ayrıca üyelerin görüş ve önerilerine de kulak verdiklerini ve destek sağladıklarını kaydetti.

Muhabir: Mehmet Erbek

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: