Masfed Yönetiminden Itso’ya Ziyaret

Türkiye Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Genel Başkanı Ekrem Şimşek, yönetim kurulu üyeleri ve...

Türkiye Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Genel Başkanı Ekrem Şimşek, yönetim kurulu üyeleri ve federasyonun genel sekreteri ITSO Üyesi Yalçın Baysan ile birlikte Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç’u ziyaret etti.

ITSO Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç, Meclis Başkanı Bedri Ayhan, ITSO’nun Otomotiv Sektörü Temsilcisi Yönetim Kurulu Üyesi Salih Sarıkaya ile Galericiler Derneği Başkanı Uğur Madan’ın hazır bulunduğu ziyarette sektörel sorunlar konuşuldu. ITSO Başkanı Hasan Hüseyin Kaçıkoç, Genel Başkan Ekrem Şimşek’e ITSO’nun faaliyetleri hakkında bilgiler verdi. 10. Meslek Komitesi’nin oto galericilerin her türlü sorununda yanında olduklarını belirten ITSO Başkanı Kaçıkoç, bunların yanı sıra görüş ve önerilere de kulak verip üyelerin isteği yönünde destek olduklarını söyledi.

Reklam
Reklam

ITSO Yönetim Kurulu Üyesi ve Otomobil Sektörü Temsilcisi Salih Sarıkaya, MASFED Genel Başkanı Şimşek’e komite çalışmaları hakkında bilgi verdi. Sarıkaya, "Biz Isparta Ticaret ve Sanayi Odası 10.Meslek Komitesi olarak sektörle alakalı ve üyelerimizin sorunlarıyla ilgili sürekli faaliyetler ve etkinlikler düzenlemekteyiz. Üyelerimizi her yıl yurt dışı ve yurt içi fuar ve organizasyonlara götürerek sektör hakkında yenilikleri ve gelişmeleri yerinde inceleme fırsatları sunuyoruz. Bunların dışında sektörle alakalı ulusal ve yerel çapta çalışmalara katılarak, üyelerimiz görüş ve önerilerini paylaşma olanakları elde ediyorlar” dedi

MASFED Genel Başkanı Şimşek, Isparta Ticaret ve Sanayi Odası’nın sektörle ilgili çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve başta ITSO Başkanı Kaçıkoç olmak üzere Yönetim Kurulu Üyeleri ve Komite temsilcilerine otomotiv sektörünün sorunlarını yakından takip edip çözüm noktasında icraatlarda bulunduklarını için teşekkür etti. Şimşek,”Bu zamana kadar dernek faaliyetlerimizin olduğu 45 ili gezdim ve sektörün Isparta’da çok iyi durumda olduğunu gördüm. Sektör temsilcilerinin düzenli ve uyum içinde çalışmaların yanı sıra Ticaret ve Sanayi Odası gibi büyük bir sivil toplum kuruluşunun desteğini almaları bizleri çok mutlu etti. Sektörümüzü Ticaret ve Sanayi Odası’nda en iyi şekilde temsil eden arkadaşlarımıza da ayrıca teşekkür ediyorum“ dedi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: