MASİAD Başkanı Boztaş, BAKSİFED Başkan Vekili Seçildi

Antalya Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği(MASİAD) Başkanı Ahmet Boztaş, Batı Akdeniz İş dünyası Federasyonu (BAKSİFED)...

Antalya Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği(MASİAD) Başkanı Ahmet Boztaş, Batı Akdeniz İş dünyası Federasyonu (BAKSİFED) 2. olağan Kongresi'nde başkan vekili seçildi. MASİAD Başkanı Ahmet Boztaş, yaptığı yazılı açaıklamada, Antalya ANSİAD toplantı salonunda yapılan BAKSİFED 2. olağan kongresinde başkan vekili seçildiğini bildirdi.
Kongreye BAKSİFED'e üye Isparta İş Adamları Derneği delegeleri, Burdur İş Adamları Derneği, Antalya İş Adamları Derneği, Alanya İş Adamları Derneği, Manavgat İş Adamları Derneği, Antalya İş Kadınları Derneği ve Antalya Organize Sanayi İş adamları Derneği delegelerinin katıldı belirtildi. Seçim sonucunda Antalya Sanayi ve İş Adamları Derneği Eski Başkanı H. Ergin Civan başkan seçilirken, MASİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Boztaş ise başkan vekili seçildiği ifade edildi. Boztaş, 'Üç farklı şehir, tek bir imza' sloganı ile yola çıkan BAKSİFED'in Burdur, Isparta ve Antalya'da ki iş dünyasının ortak sesi olacaktır. Bölgesel ortak kalkınma için birlikte çaba sarf edeceğiz. " dedi.
Boztaş, Burdur, Isparta ve Antalya'nın birbirine sinerji oluşturacak güçlü bir ekonomi ve istihdam ortaya çıkaracağına yürekten inandığını kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: