Masiad Ve Konyalılar Derneği Yöneticilerinden Vali Öztürk'ü Ziyaret Etti

MASİAD VE Antalya Konyalılar Derneği yöneticileri Antalya Valisi Sebahattin Öztürk'ü ziyaret etti.Manavgat Sanayici ve İşadamları...

MASİAD VE Antalya Konyalılar Derneği yöneticileri Antalya Valisi Sebahattin Öztürk'ü ziyaret etti.

Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği (MASİAD) Başkanı Turgay Akar, Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Antalya Valisi Sebahattin Öztürk'ü makamında ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek MASİAD yöneticileri ile tanışan Vali Öztürk, projelerini dinlediği dernek yöneticilerine çalışmalarında başarılar dilerken, 1995 yılında kurulan derneğin sosyal sorumluluk projelerinde iller arasında birinci olduğunu belirten MASİAD yöneticileri de Vali Öztürk'e yeni görevinde başarılar dilediler.

Reklam
Reklam

Vali Sebahattin Öztürk, Antalya Konyalılar Derneği yöneticilerini de makamında kabul etti.

Antalya Konyalılar Derneği Başkanı Hasan Hüseyin Cengiz, Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Vali Sebahattin Öztürk'ü ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi. Antalya'da 76 bin Konyalı’nın yaşadığını belirten Cengiz, dernekleri hakkında bilgi verdi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Vali Öztürk ise programlarının elverdiği ölçüde derneğin etkinliklerine katılacağını belirtti.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: