Masiad'ın 'Potansiyel İş Kadınları Fuarı' en iyi proje seçildi

Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği(Masiad)'nin 'Potansiyel İş Kadınları Fuarı', Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu(Türkonfed)...

Manavgat Sanayici ve İşadamları Derneği(Masiad)'nin 'Potansiyel İş Kadınları Fuarı', Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu(Türkonfed) tarafından 'Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi' seçildi.
Masiad'ı ilk tebrik eden Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu oldu. Masiad Başkanı Ahmet Boztaş yaptığı açıklamada, 2 yıldır Manavgat'ta hayata geçirdikleri Potansiyel İş Kadınları Fuarı'nın geçtiğimiz günlerde Mersin'de yapılan 15. Girişimci İş Dünyası Zirve Toplantısı'nda Türkonfed tarafından 120 proje tarafından birinci seçildiğini söyledi. Projelerinin birinci olmasından onur ve gurur duyduklarını belirten Boztaş, proje ile Manavgat'ta ev hanımlarının evlerinde ürettikleri el işlerini ekonomiye kazandırmayı hedeflediklerini söyledi.
Fuara ev hanımlarından çok sayıda proje geldiğini belirten Boztaş, jürinin belirli kriterler ölçüsünde el işi yapan ev hanımlarını 'Marifet iltifata tabidir' ilkesinden hareket ederek Masiad'ı ödüllendirdiğini kaydetti. Boztaş, "Projemiz 120 proje arasında Türkiye birincisi seçildiği için çok mutluyuz. Proje ile üretim yapan ev hanımlarının kendi ayakları üzerinde kalmasını istiyoruz. Evlerinde yaptıkları el emeği göz nuru eserleri satarak aile bütçesine katkıda bulunmasına yardımcı olmak istedik. İstihdam alanı oluşturmak isteyenlere de her türlü desteği veriyoruz." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz