Maskeli hırsızlar, ev sahibini balkondan attı

Mersin'de bir eve girmeye çalışan maskeli hırsızlar, uyanarak balkona çıkan ev sahibini 2. kattan aşağı attı. Vücudunun birçok bölgesinde kırıklar oluşan şahıs, yoğun bakımda tedavi altına alındı.

Alınan bilgiye göre olay, sabah saat 06.00 sıralarında Çavuşlu Mahallesi 89031 Sokak numara 12'de meydana geldi. Maskeli olduğu bildirilen 2 hırsız, 2. kattaki evin balkonundan tırmanarak eve girmek istedi. Bu sırada gördüğü kabusa uyanan astım hastası ev sahibi Abdullah Koç (41), gelen sesler üzerine eşiyle birlikte balkona çıktı. Ev sahibini karşılarında gören maskeli hırsızlar, Abdullah Koç'u kolundan tutup balkondan aşağı attı.

Reklam
Reklam

Eşi Ayşe Koç kocasını tutmak istediyse de 2. katın balkonundan beton zemine düşen 4 çocuk babası Abdullah Koç, ağır yaralandı. Hırsızlar ise balkondan aşağı atlayarak kaçtı. Sağ kolu, çenesi ve vücudunun çeşitli yerlerinde kırıklar oluşan kamyon şoförü Abdullah Koç, ambulansla Mersin Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Koç'un durumunun ağır olduğu bildirildi. Tedavi gördüğü hastanede güçlükle konuşabilen Koç, balkona çıktığını hatırladığını, ondan sonrasını hatırlayamadığını söyledi.

Olay sırasında kocası kabus gördüğü için uyanık olduklarını anlatan Ayşe Koç ise, "Balkondan gelen tıkırtıyı duyunca eşimle birlikte balkona çıktık. Balkon kapısı kilitli değilmiş. Kapıyı açmamızla birlikte adamlar karşımıza çıktı. O sırada eşimi kolundan mı tuttu, kafasından mı bilemiyorum o anda aşağı attılar. Ben arkasından tutmaya çalıştım ama kocam düştü. 2 hırsız da maskeliydi. Onlar da atlayarak kaçtı" dedi.

Bir hafta önce yine alt kattaki kiracılarının evine hırsız girdiğini ifade eden Ayşe Koç, "Sürekli bizim orada hırsızlık oluyor. İhbar ediyoruz ama bir şey bulunamıyor. Kocam da zaten astım hastası. O sırada hastalığı sıkıştırmıştı" diye konuştu. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, kaçan hırsızların yakalanmasına çalışıldığı bildirildi.

Reklam
Reklam