Maskeli Soyguncu Kuyumcudan 1 Kilo Altın Çaldı

Esenyurt'ta bir kuyumcuya giren silahlı ve maskeli şahıs, kuyumcudan yaklaşık 1 kilo altını çalarak kayıplara...

Esenyurt'ta bir kuyumcuya giren silahlı ve maskeli şahıs, kuyumcudan yaklaşık 1 kilo altını çalarak kayıplara karıştı.

Olay, öğle saatlerinde Esenyurt Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan bir kuyumcuda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, kuyumcuya giren silahlı ve maskeli bir kişi, yanında getirdiği poşeti dükkan sahibine uzatarak vitrindeki altınları doldurmasını istedi. Vitrinde bulunan yaklaşık bir kilo altını alan soyguncu, hızla olay yerinden uzaklaştı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, iş yerindeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. İş yerinin önüne güvenlik şeridi çeken polis, kaçan soyguncuyu yakalamak için çalışma başlattı.

Reklam
Reklam

Görgü şahidi Metin Yiğit, "Ben içeride elektrik işleri yapıyordum. Sesleri duydum, dışarı çıktım. Köşeden baktım, hırsız oradaydı. Elinde poşet ve silah vardı. Silahı görünce bir şey yapamadım. Tekrar içeri kaçtım. Sonradan koştum ama bir şey yapamadım" dedi.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: