Masonlar, Büyük Üstatlarını Seçiyor

Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Türkiye Büyük Locası, Haliç Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılan genel...

Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Türkiye Büyük Locası, Haliç Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılan genel kurulda yeni büyük üstadını seçiyor. Genel kurul büyük gizlilik içerisinde yapılıyor.

Gerçekleştirilen konvanda (masonik genel kurul) mevcut Büyük Üstad Prof. Dr. Remzi Sanver yeniden aday olmayacak. Yerine 5 isim talip. Bunlar İş adamı Rink Akyüz, Avukat Ahmet Erman, emekli bürokrat Cevad Gürer, Avukat Ömer Köker ve yüksek mühendis Nezih Onat. Seçilecek isim aynı zamanda locanın 33. büyük üstadı olacak.

Reklam
Reklam

Bu arada Haliç Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılan genel kurul, basına kapalı bir şekilde gerçekleştiriliyor. Mason locası üyeleri kongre merkezine girdi. Yabancıların yaklaştırılmadığı kongre merkezindeki güvenlik kameralarının da kapatıldığı öğrenildi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: