MASSAD'dan Tanıtım Semineri

MASSAD, Maden, Alacakaya, Sivrice Stratejik Araştırmalar ve Kalkınma Derneği basın mensuplarıyla bir araya geldi.

22 Haziran 2012 tarihinde kurulan, kısa adı MASSAD, Maden, Alacakaya, Sivrice Stratejik Araştırmalar ve Kalkınma Derneği, bugün yönetim kurulu üyeleriyle birlikte kahvaltılı basın toplantısında basın mensuplarıyla bir araya geldi.

"Taşın Altına Gövdemizi Koyduk"

Gerçekleştirilen basın toplantısında açılış konuşmasını yapan MASSAD Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Ahmet Gel, yeni kurdukları dernekleri hakkında bilgiler verirken, kurmuş oldukları dernek için bütün yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıyla birlikte taşın altına sadece kollarını değil, gövdelerini koyduklarını ifade ederek şunları kaydetti. “Yeni bir işe başlamak yeni bir güne başlamak gibidir; heyecan, umut, ve güzel şeylerin olacağına duyulan inançtır. Derneğimizin kurucuları ve yönetim kurulu üyeleri olarak bizleri MASSAD’ı kurmaya iten yegâne neden; İbadetgâhımız kadar kutsal ve temiz kabul ettiğimiz Elazığ’ımızı ve doğup büyüdüğümüz, ekmeğini yediğimiz, suyunu içtiğimiz, çocukluk anılarımızda, sevdalarımızda, türkülerimizde, şiirlerimizde ve ağıtlarımızda daima yeri olan ilçelerimize ve köylerimize duyduğumuz sevgi ve özlemdir.” dedi.

Reklam
Reklam

Yerel Sosyal-Ekonomi ve Kültür Lobiciliği sloganıyla yola çıktıklarını belirten başkan Gel, derneklerinin bir çok alanda halka hizmet verdiğini, MASSAD’ın bölgesel küresel değişim ve gelişim sürecinde GAP ve DAP bölgesel kalkınma örneklerine benzediğini ancak bu gelişim sürecini Sivil Toplum Örgütleriyle sağlamayı hedefleyen Türkiye’nin ilk bölgesel stratejik derneği olduklarının altını çizdi.

MASSAD Yönetim Kurulu Başkanı Fethi Ahmet Gel, derneklerinin birçok hedefi olduğunu ifade ederek, Allah nasip ederse, Bölge halkının gelir düzeyini yükseltmek, Kırsal alandaki istihdam imkânlarını artırmak, Sosyal istikrarı sağlamak gibi ilimiz için bu büyük sorunların çözümü noktasında öncülük edeceklerini vurgularken şunları kaydetti. “Yeniden öze ve sılaya dönüş, küllerimizden yeniden doğuş zamanı, rehavetin ve ataletin bizi düşürdüğü nemelazımcılık duygusundan uzaklaşıp yeniden ocakları tüttürme zamanıdır. İşte MASSAD bu duygu ve anlayışla kuruldu. Uzağı yakın etme, coşkuyu, sevgiyi, kardeşliği ve bereketi yeniden o topraklara taşıma arzusu içinde bilgi ve birikimimizle bölgemize yüzümüzü çevirmek, halkımızla kucaklaşmak, kalkınmayı köylerden ve ilçelerden başlatmak alçaklara, zalimlere, vatan millet düşmanlarına istismar konusu yapabilecekleri hiçbir alan bırakmamak temel amacımızdır.” Dedi.

Reklam
Reklam

Toplantı sonunda bütün yönetim kurulu üyesi arkadaşlarını basın mensuplarıyla tanıştıran başkan Gel, toplantılarına katılan bütün basın mensubu arkadaşlara şükranlarını sunarak, biz emektar insanları seviyoruz, basın mensubu arkadaşlarımız bizler için çok kıymetli, “EL ELE MUTLU GELECEĞE” birlik ve beraberlik içinde ulaşmak dileğiyle hepinize tek tek teşekkür ederim.” Dedi.

MASSAD YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Fethi Ahmet GEL: Yönetim Kurulu Başkanı

Adem AKSU: Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı-Başkan Vekil (Basın yayın ve Halkla İlişkiler-Tanıtım-Propaganda)

Fahri UĞUR : Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı (Teşkilatlanma ve Dış ilişkiler)

Engin AYDOĞAN : Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ( Yerel Yönetimler)

Turgay TAŞDEMİR : Genel Sekreter (Sivil Toplum Örgütleri ile ilişkiler)

Hacer Tolga ÇEVİK : Muhasip (Ekonomik ve Mali İşler, Genel Merkez sorumlusu-İdari İsler)

Adnan DEMİR :Yönetim Kurulu Üyesi (Bilgi İşlem-Araştırma Geliştirme-Eğitim)

Hasan KILIÇ : Yönetim Kurulu Üyesi (Proje değerlendirme)

Nejdet KÖKBURİ : Yönetim Kurulu Üyesi (Organizasyon-Sosyal ve Kültürel Etkinlikler)

Reklam
Reklam

Ercan ERDOĞAN : Yönetim Kurulu Üyesi

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: