MasterChef'te ana kadroya giren isim kim oldu? 18 Ağustos'ta MasterChef'te 16. önlüğü kim aldı?

MasterChef'te ana kadro belli olmaya devam ediyor. Son olarak 15. önlüğün sahibini bulmasının ardından yeni bölümde 16. yarışmacı da belli oldu. Bugün yapılan tariflerde kalamar dolması dikkat çekti. Peki MasterChef'te ana kadroya giren isim kim oldu? 18 Ağustos'ta MasterChef'te 16. önlüğü kim aldı? İşte merak edilenler...

MasterChef'te ana kadro belli olmaya devam ediyor. İzleyiciler "Masterchef ana kadroya kim girdi, kim kazandı?" sorularını sorguluyor. Bugün yarışmacıların belli olması için 2 etaptan oluşan bir oyun gerçekleşti. Peki 18 Ağustos'ta MasterChef ana kadroya kim girdi?

18 AĞUSTOS'TA MASTERCHEF'TE ANA KADROYA KİM GİRDİ?

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'nin son bölümde Mehmet, Danilo ve Somer şeflerin jüriliğinde, ana kadroya dahil olacak olan 16. yarışmacının belirlenmesi için 2 etaptan oluşan bir oyun gerçekleşti. Yarışmada kalamar dolması ile yarışan yarışmacılar birbirinden farklı tabaklarla jüri karşısına çıkıp performansını sergiledi. Bu kişiler arasında bir kişi listeye adını yazdırmayı başardı.

16. ÖNLÜĞÜN SAHİBİ KIVANÇ OLDU!

18 Ağustos günü yayınlanan yeni bölümde Masterchef'in 16'ıncı yarışmacısı da ana kadroya dahil oldu. Masterchef'in ana kadroya dahil olan 16. yarışmacısı Kıvanç oldu.

MasterChef'te netleşen ana kadro yarışmacıları ise şöyle:

Metin, Gamze, Onur, Çağatay, Şeyma, Melih, Büşra, Fatma Nur, Tayfun, Yağız, Burak, Kaan, Burak Kaya, Dilan, Barış ve Kıvanç

İzleyenleri ekran başına kilitleyen Masterchef'te kullanılan mutfak ürünlerini keşfetmek için buraya tıklayın.

Anahtar Kelimeler: