MasterChef'te kim elendi, kim gitti? 30 Temmuz MasterChef All Star'da 3. elenen kim oldu? Herkes şokta! Yarışma tarihinde bir ilk yaşandı!

MasterChef kimler elendi ekranı izleyiciler tarafından sorgulanıyor. TV8'de yayınlanan sevilen yemek yarışmasında bu sezon all star heyecanı yaşanıyor. Hafta boyu kıyasıya geçen mücadelenin sonunda bu akşam elenen yarışmacı belli oldu. Peki, MasterChef'te kim elendi, kim gitti? 30 Temmuz MasterChef All Star'da 3. elenen kim oldu? Herkes şokta! Yarışma tarihinde bir ilk yaşandı!

MasterChef All Star'da eleme heyecanı yaşandı. Bu haftanın eleme adayları Eda, Büşra, Batuhan, Çağatay, Mert, Rıfat ve Tolga seçilmişti. Kıyasıya mücadelenin ardından MasterChef All Star'da elenen yarışmacı da belli oldu. İşte MasterChef elenen yarışmacı ile ilgili detaylar...

MASTERCHEF'TE KİM ELENDİ, KİM GİTTİ?

MasterChef All Star'da bu akşam eleme heyecanı yaşandı. MasterChef Barış ve MasterChef Azize'nin yarışmaya katılmasıyla yedek yarışmacı alımında sona gelindi.

Bu akşam oynanacak eleme oyunuyla birlikte Masterchef All Star'a veda eden 3. yarışmacı da belli oldu.

MASTERCHEF ALL STAR'DA 3. ELENEN KİM OLDU?

MasterChef'te elenen yarışmacı açıklandı. Dün akşam oynanan eleme yarışlarının ardından elenen yarışmacı belli oldu. Tabağında kasnak unutan MasterChef Büşra, tabağı değerlendirmeye alınmadan elenen ilk yarışmacı olarak MasterChef tarihine geçti.

MasterChef'e veda eden yarışmacı Malatya kiraz yaprağı sarması yaptığı tabağında kasnak unutan Büşra Zambak oldu.

GÖZYAŞLARI SEL OLDU

MasterChef All Star'da eleme heyecanı yaşandı. Yayınlanan bölümde yarışma tarihinde bir ilk gerçekleşti.

Hiç kimsenin beklemediği olayın yaşandığı gecede yarışmacılar gözyaşlarına boğuldu. Eleme potasında son dörde kalan Büşra, tabağında kasnak unutarak otomatikman elendi.