MasterChef Türkiye'de Arem, Somer Şef'i çileden çıkardı! Arem'e tepki

MasterChef Türkiye'nin 15. yarışmacısının belli olacağı final turunun ilk oyununda yarışmacılar Adana kebap yaptı. Bu tura Arem ve Somer Şef arasındaki gerilim damga vurdu. Somer Şef Arem'in ifadeleri sonrası çileden çıktı. Bu olay sonrası herkes Arem kimdir merak konusu oldu. İşte Arem hakkında merak edilenler...

Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri üyesi olduğu yarışmada dün akşam ana kadroda yer alacak son yarışmacılar da belirlendi.

Şeflerin son eleme gecesinde yarışmacılara verdiği ilk yemek Adana kebap oldu. 50 dakika içerisinde kebap yapmaya çalışan yarışmacılar zor anlar yaşadı. Kebabını istediği kıvama getiremeyen Arem, şeflere 'ben diğer tura girmek istemiyorum. En iyi yaptığım ürünü yapamadıktan sonra diğer turda yarışmak istemem' açıklamasını yaptı.

Yemeğini yapamayan Arem'in "Sonraki turda yarışmak istemiyorum" ifadesi sonrası Somer Şef kelimenin tam anlamıyla çileden çıktı.

AREM'E TEPKİ GÖSTERDİ

Arem'in sözlerine çok kızan Somer Sivrioğlu, 'Çok saçma bir hareket! Günah değil mi, seninle yarışan insanlara yazık değil mi? Düşünsene seninle düelloya giren insanı... Sen her kaybettiğinde bunu mu yapacaksın? Her bir şeyi kaybettiğinde 'ben yapamıyorum, ben gidiyorum mu' diyeceksin? Bu mu senin meslek ahlakın? Bence çık git! Mesleğine saygın olsun. Yemek yap şov yapma. Sana bunu ilk geldiğin günden beri söylüyorum' sözleriyle tepki gösterdi.

MASTERCHEF AREM KİMDİR?

İlk turda yaptığı yemekle Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya'dan evet oyu almayı başaran Arem Yüce, üçlü elemeleri de geçerek final turuna kalan isimler arasında yerini aldı.

Masterchef Türkiye yarışmacısı Arem Yüce, 22 yaşında. İşletmeci. Aslen Diyarbakırlı. Yemek yapmak benim için bir tutku diyen Arem Yüce, yemeklerine dizi, film isimleri vermeyi çok seviyor.