MASTOB, 5 Ülkede Manavgat-Side Destinasyonunu Tanıttı

Manavgat-Side Turistik Otelciler Birliği Derneği (MASTOB), Almanya, Hollanda, Polonya, Belçika ve Çek Cumhuriyeti'ni kapsayan ve...

Manavgat-Side Turistik Otelciler Birliği Derneği (MASTOB), Almanya, Hollanda, Polonya, Belçika ve Çek Cumhuriyeti'ni kapsayan ve 35 gün süren fuar tanıtımını tamamladı.

MASTOB, 2013 yılı Manavgat-Side destinasyonunu tanıtmak için Hollanda Utrecht, Almanya Stuttgart, Polonya Varşova, Çek Cumhuriyeti Prag ve Belçika Bürüksel Turizm Fuarı'na katıldı.

MASTOB Başkanı Cengiz Haydar Barut, yaptığı açıklamada, 5 ülkede katıldıkları fuar süresinin 35 gün olduğunu bildirdi. Fuarlarda Manavgat ve beldesi Side'nin tarihi ve doğal güzelliklerini tanıttıklarını belirten Barut, tanıtım desteği yapan Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) ve Manavgat Turizm Altyapı Birliği'ne (MATAB) teşekkür ettiklerini ifade etti.

Reklam
Reklam

Barut, "Fuarda bölgemize gösterilen ilgi bizleri çok sevindirdi. Soğuk havaya rağmen Almanlar fuarımıza yoğun ilgi gösterdi. Özellikle Almanya Stuttgart Fuarı'nda gösterilen yoğun ilgi turizmcileri memnun etti. 2013'de iyi turizm sezonu geçireceğimize inanıyorum." dedi.

Barut, MASTOB'un 20 Şubat'ta Almanya FREE Münih ile ITB Berlin Fuarı'nda katılacağını bildirdi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: