MASTOB, Turizm Haftası’nda Öğrencilere Otelleri Gezdirecek

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Manavgat Side Turistik Otelciler Birliği Derneği (MASTOB), ilçede bulunan ortaokul ve liselerdeki öğrencileri otellerde öğle yemeğinde ağırlayacak.

Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Manavgat Side Turistik Otelciler Birliği Derneği (MASTOB), ilçede bulunan ortaokul ve liselerdeki öğrencileri otellerde öğle yemeğinde ağırlayacak. Manavgat Kaymakamlığı ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile koordineli yürütülen proje kapsamında, öğrencilerin konaklama tesislerini ve turizm sektörünün işleyişi hakkında daha fazla bilgi sahibi olmaları hedefleniyor. Kızılot'dan Gündoğdu bölgesine kadar 45 civarında farklı tesiste ağırlanacak öğrencilerin, otelleri daha iyi tanımaları sağlanacak. MASTOB Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Haydar Barut, bölgedeki okullarda öğrenim gören öğrencilerin konaklama tesislerini yakından tanımaları gerektiğini, Manavgat’ın en büyük gelir kaynağı olan sektörde ilerde yer almak isteyebileceklerini düşünerek çalışmaya karar verdiklerini söyledi. Otellerin değişik bölümlerini gezecek öğrencilere tüm işleyiş hakkında bilgi verileceğini belirten Barut, bin 700'ü aşkın öğrenciye tesislerde öğle yemeği sunulacağını, yemeğin ardından Turizm Haftası etkinliklerine katılmak üzere Antik Side kentine gideceklerini anlattı.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz