MASÜB, 150 Bin Liraya Hizmet Binası Satın Aldı

Manavgat Süt ve Süt Ürünleri Üretici Birliği (MASÜB), kendine hizmet binası satın aldı. 7 yıldır...

Manavgat Süt ve Süt Ürünleri Üretici Birliği (MASÜB), kendine hizmet binası satın aldı. 7 yıldır kirada bulunan MASÜB, üreticilerini daha etkin hizmet vermek için Antalya Caddesi'nde 150 bin liraya daire aldı.

MASÜB Başkanı Bilal Ay, 7 yıl önce bir masa bir sandalye ile kurdukları birliklerinin kendine ait mülkiye binasına kavuşmasından mutlu olduklarını söyledi. Birliklerinin, Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği'ne bağlı olduğunu belirten Ay, "Birliğimiz 7 yıl önce Türkiye Süt Üreticileri Merkezi Birliği'ne üye olarak bugüne kadar Muğla'dan Antalya'ya, Antalya'dan Mersin Anamur'a uzanan çizgideki birlikler için Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı'nın verdiği tüm desteklerden yararlanan tek birliktir. Bunun en önemli sebebi de birliğimizin yasal prosedürlerini A'dan Z'ye yerine tam olarak yerine getirmesidir. Kendi mülkiyet binamıza sahip olduğumuz için çok mutluyuz." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Ay, Manavgat'ta et ve süt mamüllerinin markalaşması için önümüzdeki günleri Manavgat Kırmız Et Birliği'ni kurarak hizmete açacaklarını kaydetti. Manavgat'ta bugüne kadar kurulan 6 birlikte ikisi aktif olarak üyelerine hizmet veriyor. Bunlardan biri MASÜB, diğeri ise Manavgat Arıcılar Birliği.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: