MATAB, Köylere Bin Masa Ile 10 Bin Sandalye Dağıttı

Antalya'nın Manavgat Çevre Koruma Turizm Altyapı Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği(MATAB), taziye çadırı için köy...

Antalya'nın Manavgat Çevre Koruma Turizm Altyapı Tesisleri Yapma ve İşletme Birliği(MATAB), taziye çadırı için köy muhtarlarına bin masa, 10 bin de sandalye dağıttı. Masa ve sandalyeler, MATAB'ta 78 köy muhtarına teslim edildi.

MATAB Başkanı Recep Barut, köylerin taziye çadırlarını daha önce köy muhtarlarına teslim ettiklerini söyledi. Barut, çadır, masa ve sandalyelerin köylerde önemli günlerde kurularak köylüye hizmet vereceğini kaydetti.

Hocalar köyü muhtarı Hüseyin Yanar köy muhtarları adına yaptığı konuşmada, MATAB'ın köylere yaptığı yatırımlardan dolayı Başkan Recep Barut'a teşekkür etti. Yanar, Manavgat'ın köylerine daha fazla hizmet gitmesi için köy muhtarlarıyla birlikte toplu dua etti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz