Matadora tam puan!

Sarı-Lacivertli oyuncular, ilk kez Ceske maçında forma giyen İspanyol yıldızdan övgüyle bahsederken, Semih, "Birlikte çok gol atarız" dedi.

‘Her yönüyle iyi'
Fenerbahçeli futbolcular, yeni transferleri Daniel Güiza'ya tam puan verdi. İlk kez Ceske ile oynanan hazırlık maçında forma giyen İspanyol oyuncu, sadece golcülüğü değil, orta sahaya kadar gelip top alması, sağa sola deplase olması, hava toplarındaki hakimiyeti ve zaman zaman savunmaya kadar gelip yardım etmesiyle dikkat çekerken, arkadaşlarının gözüne de girdi. Sarı-Lacivertliler, Güiza'nın her yönüyle çok iyi bir futbolcu olduğunu dile getirip, tam puan verdi.

Reklam
Reklam

‘Uyum sağladım' Güiza'nın performansına en çok sevinense Semih oldu. Ceske maçının son bölümlerinde birlikte oynadıkları İspanyol yıldızın çok iyi bir futbolcu olduğunu dile getiren Semih, "Birlikte oynadığımızda çok gol atarız. Tam bir takım oyuncusu" yorumunu yaptı. İlk maçında gol attığı için mutlu olduğunu ifade eden Güiza ise, takıma uyum sağladığını kaydederek, "Benim oyun anlayışımda, arkadaşlarıma yardımcı olmak vardır. Daha çok çalışmalıyım ki, iyi yerlere gelebileyim" dedi.