Mataş’ın halka arzında talep patlaması

22-25-26 Temmuz tarihlerinde halka açılmayı planlayan Mataş Matbaacılık Ambalaj Sanayi ve Ticaret AŞ’nin hisseleri yatırımcıdan...

22-25-26 Temmuz tarihlerinde halka açılmayı planlayan Mataş Matbaacılık Ambalaj Sanayi ve Ticaret AŞ’nin hisseleri yatırımcıdan büyük ilgi gördü. Şirketin halka arzı, ilk günde gelen talebin yeterli görülmesi sebebiyle tamamlandı.
Kısa vadeli banka borcu ödemek için değil büyümek için halka açıldıklarını belirten Mataş Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kavak, “Hisselerimize beklentimizin üstünde talep geldi. Halka arz geliri ile yapacağımız makine yatırımı ile üretimimizi 6 kat büyüterek matbaacılık ve ambalaj sektörü devler liginde yerimizi alacağız.” dedi.
Halka arzda 1 TL nominal değerdeki bir payın satış fiyatı 3,50 TL oldu. Sermaye artırımı yoluyla halka arz edilen 3 milyon TL nominal değerli payların tamamı satıldı. Toplam olarak halka arz edilen 3 milyon adet pay için 5,7 milyon adet talep geldi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz