Matematik olimpiyatlarında birinci oldular

Salihli Zuhal İlköğretim Okulu öğrencileri, Manisa Özel Şehzade Eğitim Kurumları tarafından bu yıl 11. kez düzenlenen Matematik Olimpiyat yarışmasında, Salihli

Salihli Zuhal İlköğretim Okulu öğrencileri, Manisa Özel Şehzade Eğitim Kurumları tarafından bu yıl 11. kez düzenlenen Matematik Olimpiyat yarışmasında, Salihli birincisi ve Manisa ikincisi oldu.

Matematik olimpiyatlarına Manisa ve ilçelerindeki 64 okuldan 571 öğrenci katıldı.

Salihli Zuhal İlköğretim Okulu Matematik Öğretmeni Sefa Cömert, yaptığı açıklamada, çocuklara imkanlar sunulsa, dünyadaki akranlarından çok daha iyisini başarabileceklerini belirtti. Cömert, "Yeter ki, fırsat verelim, imkan sunalım. Bizlere destek veren okul yöneticilerine, velilerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz" dedi.

Reklam
Reklam

Okul Müdürü Habib Yıldırım ise, "Öğrencilerimiz takım olarak okulumuza başarı getirirken bireysel olarak da bir altın, iki gümüş ve üç bronz madalya kazanarak bizi mutlu eden sonuçlar elde ettiler. Tuğçenur Gürcan altın madalya, İsa Enes Çimen ve M. Enes Kandemir gümüş madalya, Cemre Hilal Kaplan, Begüm Demirtaş ve İlayda Memiş ise bronz madalya kazandı."

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: