Matematik Şampiyonları Ödüllerine Kavuştu

Hatay'ın İskenderun ilçesinde faaliyet gösteren Gülen Koleji'nin düzenlediği 5. Ortaokullar Arası Matematik Olimpiyatları'nda dereceye giren...

Hatay'ın İskenderun ilçesinde faaliyet gösteren Gülen Koleji'nin düzenlediği 5. Ortaokullar Arası Matematik Olimpiyatları'nda dereceye giren öğrenciler, törenle ödüllerine kavuştu. Törende, 52 öğrenci, 22 okul ve 6 öğretmen ödüllerini aldı.

Belediye Kültür Sarayında gerçekleştirilen törene katılan İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Muharrem Keleşoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Dönmezer ve İskenderun Müftüsü Hamdi Kavillioğlu da birer konuşma yaptı.

Okul Müdürü Şaban Erdem, "Bu yarışmaya okullar idari olarak müracaat edebildi. Ferdi müracaatlar kabul edilmedi. Amaç okullardaki matematik takımlarının oluşumuna destek sağlamak. Amaca çok uygun bir şekilde program gerçekleştirildi. Toplamda 32 okuldan 482 en iyi öğrencinin yarıştığı programa, öğrencilerini hazırlayarak katılan tüm idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ederim.” dedi.

Reklam
Reklam

Erdem, yarışma sonuçları hakkında teknik bilgiler verdi. Dereceye giren öğrencilerin madalyalarını aldığı tören, toplu fotoğraf çekimiyle son buldu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: