MATSO Başkanı Boztaş:

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş, bu yıl turist sayısında yaklaşık yüzde 7 artış beklediklerini bildirdi.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Boztaş, bu yıl turist sayısında yaklaşık yüzde 7 artış beklediklerini bildirdi. MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, turizm fuarlarının olumlu geçtiğini söyledi. Fuarlarda bölgenin çok iyi tanıtıldığını belirten Boztaş, MATSO olarak tanıtıma önemli bir bütçe ayırdıklarına değindi. Almanya ve Moskova'daki turizm fuarlarında bölgenin tanıtımını yaptıklarını anlatan Boztaş, şöyle konuştu: "Turizm fuarlarından edindiğimiz bilgilere göre, özellikle Avrupa pazarından ciddi bir artış bekliyoruz. Yine Rusya pazarında her ne kadar Kırım'dan kaynaklanan bir sorun varmış gibi görünse de oradan da bir artış bekliyoruz. Ukrayna'dan geçtiğimiz dönem bölgemize 75 bin turist katılımı olmuş. Belki burada küçük bir sıkıntı olabilir. Ama bu da genel itibarıyla çok önemli değil. Bölgemizde tüm pazarlar dahil toplam turist sayısında yüzde 7 gibi bir artış bekliyoruz."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: