MATSO Başkanı Boztaş: "Seçimlerde Vadettiğimiz Projeleri En Kısa Sürede Hayata Geçireceğiz"

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Ahmet Boztaş, seçimlerde vadettikleri projeleri en kısa sürede hayata geçireceklerini bildirdi.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Boztaş, seçimlerde vadettikleri projeleri en kısa sürede hayata geçireceklerini bildirdi. Boztaş, yaptığı yazılı açıklamada, Manavgat ekonomisinin yeni bir bakış açısına, yeni bir vizyona, yeni bir heyecana ihtiyaç duyduğunu ifade etti. Seçildiklerinden bu yana Antalya milletvekilleri başta olmak üzere Manavgat Kaymakamı Emir Osman Bulgurlu, belediye başkanları, siyasi parti temsilcileri ile oda ve dernek başkanlarının kendilerini ziyaret ettiğini belirten Bozdağ, şöyle devam etti: "Seçimleri geride bıraktık. Çalışmalarımıza başladık. Çalışmalarımız sürerken nezaket ziyaretleri kapsamında misafirlerimiz bizleri ziyaret etmeye devam ediyor. Güzel duygu ve düşüncelerini, dilek, temenni, beklentilerini bizlerle paylaşıyorlar. Bu görüşmelerde bizler de üyelerimiz ve Manavgat için yapmak istediklerimizi, projelerimizi ve hedeflerimizi anlatma fırsatı buluyoruz. Seçimlerde vadettiğimiz projeleri en kısa sürede hayata geçireceğimizi ifade ediyoruz." Sivil toplum kuruluşlarından beklentilerin fazla olduğunu gördüklerini dile getiren Boztaş, yasal sınırlar içerisinde katkılar yapacaklarını, Manavgat için kurumlar arası diyaloğun önemini, birlik ve beraberliğin rolünü dile getirdiklerini kaydetti.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: