MATSO "Dış Ticarete İlk Adım Sertifika Programı" Açacak

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) tarafından 25-28 Mart tarihlerinde “Dış Ticarete İlk Adım Sertifika Programı”nın ikincisinin düzenleneceği bildirildi.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası tarafından 25-28 Mart tarihlerinde “Dış Ticarete İlk Adım Sertifika Programı”nın ikincisinin düzenleneceği bildirildi. MATSO Yönetim Kurulu Üyesi Murat Oğuz Öncel, yaptığı yazılı açıklamada, 25-28 Mart tarihlerinde "Dış Ticarete İlk Adım Sertifika Programı"nın ikincisini düzenleyeceklerini belirtti. Uygulamalı ve teorik aşamalardan oluşan eğitimlerin Murat Bezirci ve Doç. Dr. Ayşegül Oğuz tarafından verileceğini ifade eden Öncel, şunları kaydetti: "4 günlük eğitimin ardından programı tamamlayanlara Marmara SPS Academy onaylı katılım sertifikası verilecek. İlkini Şubat ayı içerisinde gerçekleştirdiğimiz Dış Ticarete İlk Adım Sertifika Programını üyelerimiz ve iş adamlarımızdan gelen yoğun talep üzerine yeniden açıyoruz. Amacımız, hiç ihracat yapmamış işletmelerin ihracata yönlendirilmesi için gerekli olan bilgi ve beceriyi kazanmasıdır. Aynı zamanda ihracat yapan işletmelerin de bilgilerini güncelleyerek zamandan ve paradan tasarruf etmeleri konusunda fayda sağlamaktır. Eğitimlerimize tüm Manavgatlılar katılabilir. Katılmak isteyenlerin odamızda dış ticaret personeli İbrahim Gümüş'e müracaat etmeleri gerekmektedir." Antalya İhracatçı Birliği verilerine göre 2013 yılında, Manavgatlı 12 firmanın 1 milyon 50 bin dolar ihracat gerçekleştirdiğini belirten Öncel, rakamların, gösterdikleri çabanın ne kadar haklı olduğunun bir göstergesi olduğunu bildirdi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: