MATSO, Manavgat'a turizm danışma ofisi açıyor

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), turizm şehrine gelen turistlere yardımcı olmak ve 3 dilde...

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), turizm şehrine gelen turistlere yardımcı olmak ve 3 dilde hizmet vermek için Turizm Danışma Ofisi açıyor.
MATSO Başkanı Dr. Şükrü Vural, Side Star Hotel'de yaptığı açıklamada, turizm şehrine gelen turistlere yardımcı olmak için Manavgat Belediyesi Kültür Evi'nin bir bölümünü Turizm Danışma Ofisi yapacaklarını söyledi.
İngilizce, Rusça ve Almanca dillerinde hizmet verecek olan Turizm Danışma Ofisi'ni önümüzdeki günlerde hizmete açacaklarını belirten Vural, ayrıca Manavgat'ı tüm yönleri ile A'dan Z'ye tanıtan harita çalışması yaptıklarını söyledi.
Hazırladıkları harita ile Manavgat'a gelen yabancı konukları istedikleri yere ulaşabileceklerini belirten Vural, haritada tarihi ören yerleri, konaklama tesisi isimleri, mesafe, ulaşım, havaalanı mesafesi ve şehirle ilgili tüm bilgilerin yer alacağını kaydetti. Vural, "Turizm Danışma Ofisi'ni açmaya sayılı günler kaldı. Ofiste yabancı konuklarımıza 3 dilde hizmet vereceğiz." diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz