Matso Seçimleri 16 Şubat’ta Yapılacak

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) organ seçimlerinin 16 Şubat 2013 tarihinde MATSO...

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) organ seçimlerinin 16 Şubat 2013 tarihinde MATSO Çok Amaçlı Salon'da yapılacağı bildirildi.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Şükrü Vural, “Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanunu'nun 81.maddesi ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Organ Seçimleri Hakkında Yönetmelik’in 11.maddesine istinaden odamız organ seçimleri 16 Şubat 2013 Cumartesi günü otogar içerisinde bulunan MATSO Çok Amaçlı Toplantı Salonunda gerçekleştirilecektir. Oda seçimlerinin üyelerimize, halkımıza ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: