MATSO Üyeleri Konya'da Fuarlara Katıldı

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) üyeleri, Konya Uluslararası Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen KONMAK, İSKON ve KONELEX fuarlarına katıldı.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası üyeleri, Konya Uluslararası Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen KONMAK, İSKON ve KONELEX fuarlarına katıldı. MATSO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, oda üyelerinden oluşan 35 kişilik heyet, 26 Nisan'da Konya'ya hareket etti. MATSO üyelerini, yönetim kurulu başkanı Ahmet Boztaş uğurladı. Fuara katılan heyete MATSO Dış İlişkiler ve Dış Ticaret Memuru İbrahim Sami Gümüş rehberlik etti. Katılımcılar Konya Uluslararası Fuar Merkezi'nde gerçekleştirilen KONMAK 2014, İSKON 2014 ve KONELEX 2014 fuarlarını gezerek, yeni iş bağlantıları kurdu, alanlarındaki teknolojik gelişmeleri inceleme fırsatı buldu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: