MATSO’dan gıda yardımı

MATSO, her sene düzenli olarak yoksul ve yardıma muhtaç ailelere gerçekleştirdiği Ramazan ayı yardımını tamamladı.

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO), geleneksel hale gelen yoksul ve muhtaç ailelere ramazan ayı gıda yardımını, yine Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) katkılarıyla gerçekleştirdi. Ramazan ayı gıda yardımı kapsamındaki paketler; merkez, köy ve beldelerdeki ihtiyaç sahiplerine dağıtıldı. Dağıtılan paketlerde toz şeker, kuru fasulye, makarna, yağ, pirinç, nohut, çay ve şehriyeden oluşan gıda maddeleri yer aldı.

İhtiyaç sahipleri memnun

İhtiyaç sahipleri, her yıl TOBB ve MATSO tarafından yapılan yardımdan dolayı mutlu olduklarını dile getirerek, “Muhtaç insanların unutulmaması, yardım elinin uzatılması güzel bir çalışma. Bu yardımı yapanlara teşekkür ediyoruz” dediler.

Reklam
Reklam

Üzerimize düşeni yapıyoruz

MATSO Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Vural; “İlçemizin sorunlarına duyarlıyız. Sivil toplum kuruluşu olarak üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz. İmkanlar ölçüsünde sorunları çözmeye çalışıyoruz. Yardımlaşma, dayanışma, birlik, beraberlik, yardım eli uzatma bu milletin değer verdiği kavramlar. TOBB’un da destekleri var. Bu noktada TOBB’un Yönetim Kurulu Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu nezdinde TOBB’a bölgemiz adına teşekkür ediyoruz” dedi.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: