MATSO'dan Stratejik Plan Toplantıları

 2014-2017 Stratejik Plan ve 2023 Manavgat Vizyonu çalışmaları kapsamında Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) 12. Meslek gurubu ile toplantı yapıldı.

2014-2017 Stratejik Plan ve 2023 Manavgat Vizyonu çalışmaları kapsamında Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) 12. Meslek gurubu ile toplantı yapıldı. Stratejik Plan ve 2023 Manavgat Vizyonu çalışmalarına OMC Danışmanlık Şirketi ile yaptığı anlaşma ile başlayan MATSO, çalışmalarını arama toplantıları ile sürdürüyor. MATSO yönetimi, arama toplantıları kapsamında Lake&River Side Hotel'de odanın 12.Meslek Grubu ile bir araya geldi. MATSO Başkanı Ahmet Boztaş, toplantıları 2014-2017 Stratejik Plan ve 2023 Manavgat Vizyonu çalışmaları belirlerken odanın 17 meslek gurubu ile yapacakları söyledi. Toplantıların 8. Meslek Grubu ile başladığını, 12. meslek grubu ile devam ettiğini anlatan Boztaş, arama toplantıları aralık ayı sonunda tamamlanacağını belirtti. "Ben dedim oldu" anlayışının dışında bir anlayış taşıdıklarını dile getiren Boztaş, şöyle konuştu: "Stratejik planı hep birlikte hazırlayalım. Çoğulcu, katılımcı bir anlayışı benimsiyoruz. Tüm meslek gruplarının görüş, düşünce ve önerilerine ihtiyacımız var. Odamızın hizmet yolculuğunda, yol haritasını birlikte hazırlamalıyız. Farklı görüşlere, değerlendirmelere, ufkumuzu açacak görüşlere ihtiyacımız var. Üyelerimiz, meslek komitelerimiz, Meclisimiz birlikte kafa yormalıyız. Bu toplantılar, stratejik planımızın ışığı, temeli, yol göstericisi olacaktır." - 2023 Manavgat Vizyonu 2023 Manavgat Vizyonu hakkında bilgi veren Boztaş, sözlerini şöyle sürdürdü: "Yaşadığımız bu şehrin de stratejileri, hedefleri, amaçları, planları olmalı. Tüm kesimlerin katılımı ile bunları belirlemeliyiz. Manavgat'ın geleceğini birlikte kurmalıyız. Sivil toplum kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşları, belediyeler ortak bir hedef koymalıyız. Bunu da 2023 Manavgat Vizyon Projesi ile gerçekleştirebiliriz. Manavgat için herkesin bir görüşü, sözü ve yapacağı şeyler vardır. Bunu bu proje ile hayata geçirelim. Manavgat'ın sorumluluğunu hep birlikte üstlenelim."

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz