Mavi Bayrak Toplantısı Bodrumda Yapılıyor

Akçakoca Belediye Başkan Yardımcısı Abidin Eskici Antalya'da TURÇEV'in düzenlediği 400 belediyenin başkan ve başkan yardımcısı...

Akçakoca Belediye Başkan Yardımcısı Abidin Eskici Antalya'da TURÇEV'in düzenlediği 400 belediyenin başkan ve başkan yardımcısı düzeyinde katılacağı panelde 'Mavi Bayrak Uygulamalarında Belediye Başkanlarının Rolü ve Etkisi' adlı sunum yapacak.

Mavi Bayrak çalışmaları hakkında bilgilerin aktarılacağı panelde, Başkan Yardımcısı Abidin Eskici sunumunda Akçakoca'da Mavi Bayrak almak için yapılan çalışmaları ve hala yapılan çalışmaları katılımcılara aktaracak.

Parlayan Kent Akçakoca Sloganı ile yapılan turizm çalışmalarını ayrıntıları ile detaylı bilgilerin yer alacağı sunumda Akçakoca Sahil Bandı Projesi, Yeni Terminal Projesini aktaracak.

Reklam
Reklam

Mavi Bayrak çalışmaları için belediyelerin yapılması gereken 'Kentin İmar Planı, İçme Suyu ve Arıtması, Atık Su ve Arıtma, Çöplerin Toplanması ve Depolanması, Park ve Bahçeler' konusunda bilgilerde sunumda yer almaktadır.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: