Mavi Bulvar köprüsü trafiği rahatlatacak

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Mavi Bulvar’da Devlet Su İşleri sulama kanalı üzerine...

Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, Mavi Bulvar’da Devlet Su İşleri sulama kanalı üzerine yaptırılmakta olan köprünün tamamlanmasından sonra kuzey-güney arasındaki araç trafiğinin rahatlayacağını söyledi.
“Akıllı Dokunuş Projesi” kapsamında kentteki bütün ana cadde, bulvar ve meydanlarda yürütülen çalışmaların devam ettiğini belirten Başkan Vekili Aldırmaz, “Seyhan, Çukurova, Yüreğir ve Sarıçam’daki çalışmalarımızın çoğu tamamlandı. Devam eden uygulamaların da tamamlanmasından sonra kentiçi trafik çok rahatlayacak” dedi.
Mavi Bulvar’daki Yurt Mahallesi Karaafat Caddesi ile Toros Mahallesi arasındaki DSİ sulama kanalı üzerinde yapılmakta olan araç köprüsünün devreye girmesiyle, o bölgenin trafiğinin de rahatlayacağını kaydeden Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, “Yol Müdürlüğüne ait ekiplerimiz gece-gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor. Köprü inşaatını en kısa sürede tamamlayarak halkın hizmetine sunmayı hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz