Mavi Bulvar’daki Yeni Köprü Tamamlanıyor

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Atatürk Caddesi’ni Kenan Evren Bulvarı’na bağlayacak büyük projenin bir parçası olarak Mavi...

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin Atatürk Caddesi’ni Kenan Evren Bulvarı’na bağlayacak büyük projenin bir parçası olarak Mavi Bulvar’da yapımına başladığı köprü çalışması tamamlanmak üzere.
Mavi Bulvar’daki DSİ Sulama Kanalı üzerinde yapımı devam eden köprünün kazıklarının çakılmasının ardından demirleri de atıldı. Bir süre sonra da beton dökme işlemi yapılacak köprünün yapımı tamamlanacak. Büyükşehir Belediyesi’nin kentin kuzeyi ile güneyini birbirine bağlayacak ana arterlerden biri olarak planladığı Atatürk Caddesi ile Kenan Evren Bulvarı’nı birbirine bağlama projesi kapsamında Sular’daki tünel inşaatı da devam ediyor. Proje kapsamında daha önce de 1. Kanal üzerine İbo Osman Caddesi ile Gazipaşa Mahallesi’ni birbirine bağlayan köprünün yapımı tamamlanmıştı.
Tünel inşaatı ve planlanan köprülerin tamamlanmasıyla istimlak çalışmalarına geçilecek, sonrasında Atatürk Caddesi’nin Kenan Evren Bulvarı’na bağlanması için bulvar açma çalışmaları başlayacak.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: