'mavi Kapak' Kampanyasına Destek

Engelliler için akülü tekerlekli sandalye alımına yönelik olan 'Mavi Kapak Projesi'nin bu seferki destekleyicileri, Malatya...

Engelliler için akülü tekerlekli sandalye alımına yönelik olan 'Mavi Kapak Projesi'nin bu seferki destekleyicileri, Malatya Konak Anadolu Lisesi ve Mimar Sinan İlköğretim Okulu öğrencileri oldu.

Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Mustafa Akyıldız ve Kent Konseyi Engelliler Merkezi Müdürü Seyit Soner Yılmaz tarafından okullardan alınan kapaklar, engelliler için umut ışığı oluyor. Bu kapsamda katkı sağlayan okullara teşekkür etmek amacıyla, bir ziyaret gerçekleştirildi. Konak Anadolu Lisesi'nden öğretmen Osman Duran, yapılan projeden duydukları memnuniyeti dile getirerek, "Engellilere ufak da olsa bir katkımız varsa bu hem öğretmen arkadaşlarımızı hem de öğrencilerimizi oldukça mutlu edecektir" dedi.

Reklam
Reklam

Mimar Sinan İlköğretim Okulu Müdürü İlhan Meriç ise, "Bu tarz duyarlı çalışmaların gençler tarafından başlatılması bizleri çok memnun etmektedir. Bu bağlamda Kent Konseyi Genel Sekreterliği'ne ve öğrencilerime çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Akyıldız, okul yöneticilerinin ve öğrencilerin göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı teşekkür ederek, "Diğer çalışmalarımızda olduğu gibi bu çalışmamızda da bizlerden desteklerini esirgemeyen Kent Konseyi Genel Sekreteri Av. Ali Yıldırım'a sonsuz teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu. Kent Konseyi Engelliler Merkezi Müdürü Yılmaz da, öğretmenlere ve öğrencilere teşekkür etti.

Sosyal sorumluluk projesi kapsamında yapılan işin öneminden bahseden öğrenciler, bir kapağın kendileri için değil ama engelliler için çok şey ifade edeceğinin altını çizdi.

Program sonunda Kent Konseyi Genel Sekreterliği tarafından, Mimar Sinan İlköğretim Okulu'nda projeyi duyuran Mürşit Ünal'a ve Konak Anadolu Lisesi'nden Osman Duran'a plaket takdim edildi.

Reklam
Reklam

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: