Mavi Kapak kampanyasına yoğun ilgi

Engelli vatandaşların ihtiyaç duyduğu araçların alımı için düzenlenen -Mavi Kapaklar Engellilere Tekerlekli Sandalyeye Dönüşüyor Kampanyası-na Mut'ta yoğun ilgi gösteriliyor.

Engelli vatandaşların ihtiyaç duyduğu araçların alımı için düzenlenen -Mavi Kapaklar Engellilere Tekerlekli Sandalyeye Dönüşüyor Kampanyası-na Mut'ta yoğun ilgi gösteriliyor.

Mut Engellilere Umut Derneği'nce yürütülen kampanyaya, özellikle öğrenciler büyük ilgi gösteriyor. Kampanya kapsamında derneğe ulaştırılan mavi kapaklardan, şu ana kadar 6 adet tekerlekli sandalye alınıp, ihtiyaç sahipleri buluşturuldu.

Pet şişelerin mavi kapaklarının toplanarak yerine engelliler için tekerlekli sandalyelerin alındığı kampanyayı yürüten Mut Engellilere Umut Derneği'ne geçtiğimiz günlerde Gazi İlköğretim Okulu öğrencileri de topladıkları kapaklarla destek verdi. 6. ve 7. sınıflarda okuyan öğrenciler topladıkları yaklaşık on bin adet mavi kapağı Mut Engelliler Umut Derneği Başkanı Emine Çopur'a teslim etti.

Reklam
Reklam

Bunun yanında kampanyaya verilen destekler sadece ilçeyle sınırlı da değil, kampanyadan haberdar olan ilçe dışındaki öğrenciler de destek veriyor. En son Tekirdağ-dan Marmara Ereğlisi Çok Programlı Lisesi öğrencileri, topladıkları 2 bin adet mavi kapağı Mut Engellilere Umut Derneği-ne göndererek, kampanyaya destek oldu.

Mavi Kapak Kampanyasına yoğun ilgi olduğunu belirten Mut Engelliler Umut Derneği Başkanı Emine Çopur, özellikle öğrencilerden büyük destek gördüklerini söyledi. Şu ana kadar toplanan kapaklarla 6 adet tekerlekli sandalye aldıklarını ve ihtiyaç sahiplerine ulaştırdıkları bilgisini veren Çopur, duyarlı davranışlarından dolayı vatandaşlara ve öğrencilere teşekkürlerini iletti. Çopur, herkesi bu kampanyaya destek olmaya çağırdı.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: