"mavi Kapak, Mavi Sevgi" Kampanyasına Selçuk'tan Tam Destek

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan'ın "mavi kapak" kampanyasını sürdürme kararı almasına, Selçuk Engellilerini Destekleme Derneği’den...

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan'ın "mavi kapak" kampanyasını sürdürme kararı almasına, Selçuk Engellilerini Destekleme Derneği’den (SELENDER) de destek geldi.

Devam etmesini diledikleri kampanyaya tam destek verdilerini belirten SELENDER Başkanı Mehmet Durmuş, “Ege Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi'nin üç yıl sürdürdüğü kampanya, geçtiğimiz günlerde sonlandırılmıştı. ‘Mavi Kapak, Mavi Sevgi’ sloganıyla kampanyanın yeniden sürdürülmesini sağlayan Konak Belediye Başkanı Sayın Hakan Tartan' a dernek üyelerimiz adına teşekkür ediyoruz. Proje Koordinatörü Prof. Dr. Nurselen Toygar ve Türk Eğitim Vakfı'nın da kampanyayı kendi bünyelerinde sürdüreceklerini açıklamaları, ses getiren bu kampanyanın devam etmesinin sağlanmış olması engelli kardeşlerimiz için memnuniyet vericidir" dedi.

Reklam
Reklam

Duyarlı Selçuklu vatandaşlarla birlikte, SELENDER'in yeni yönetimi olarak kendilerinin de kampanyaya katkı koyacaklarını kaydeden Durmuş, "Selçuk’ta bu konuda farkındalık oluşturup, derneğimizde birikmesini sağlayarak, topladığımız kapakların Konak Belediyesi'nin belirlediği noktaya taşınmasını sağlayacağız. Bu vesileyle, ilçe halkımızdan da bize yardımcı olmalarını istiyoruz. Ayrıca, ilçemizde yaşayan ve tekerlekli sandalye ihtiyacı olan kardeşlerimizin derneğimizle iletişim kurmalarını istiyoruz. Bu ve benzeri sıkıntılarında bizlere 'www.selender.org' isimli web sayfamızdan ulaşabilirler” diye konuştu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz