Mavi Kapaklar, Bedensel Engellilere Umut Oluyor

Nevşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü’nün uzun bir süredir sürdürdüğü mavi kapak kampanyası, bedensel engelli çocuk,...

Nevşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü’nün uzun bir süredir sürdürdüğü mavi kapak kampanyası, bedensel engelli çocuk, genç ve yaşlıların tekerlekli sandalyeye kavuşmaları yönünde umudu haline geliyor. Son kampanya döneminde toplanılan bin 650 kilogram mavi kapak karşılığında alınan 20 tekerlekli sandalye, Nevşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü ekiplerince, engellilere evlerinde teslim edildi.

Nevşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü’nün toplumsal bir duyarlılık örneği göstererek, 2 yıl önce şehir merkezindeki ilk ve orta okullar ile lise ve dengi okullarda öğrenimlerini sürdüren öğrenciler başta olmak üzere toplumun her kesimini içine alabilecek düzeyde mavi kapak toplama kampanyası başlattı.

Reklam
Reklam

Kampanya sürecinde bugüne kadar 15 engelliye adım olabilen bir uygulamaya imza atan Nevşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü, son olarak toplanılan bin 650 kilogram mavi kapak karşılığında elde ettiği 20 tekerlekli sandalye ile engellilere bir sevinç daha yaşattı.

Evlerinde tekerlekli sandalyeyi gören kimi yaşlı engelliler gözyaşlarına boğulurken, yakınları da çocukları ile birlikte topladıkları binlerce mavi kapağı, Nevşehir Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü ekiplerine teslim ederek, daha fazla sayıda bedensel engellinin tekerlekli sandalyeye kavuşması dileğinde bulundu.

Anadolu Ajansı ve İHA tarafından yayınlanan yurt haberleri Mynet.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan, sözkonusu ajansların yayınladığı şekliyle mynet sayfalarında yer almaktadır. Yazım hatası, hatalı bilgi ve örtülü reklam yer alan haberlerin hukuki muhatabı, haberi servis eden ajanslardır. Haberle ilgili şikayetleriniz için bize ulaşabilirsiniz

Anahtar Kelimeler: